Металл Украины и мира

Завітайте до Амбару

Амбар – це інтернет магазин, що дозволяє миттєво зробити замовлення металлопрокату. В магазині ви знайдете низку матеріалів, різних сталей і сплавів. Тут поєднані воєдино сукупність металів, щоб полегшити пошуки. Ви змогли зекономити час, а час -це заощаджені кошти.

Круг калібрований сталевий (https://ambar.org.ua/kalibrovanyjkr)

Калібрований круг – це сталевий пруток, що відрізняється від стандартної металоконструкції подібного типу підвищеною рівністю та акуратністю. Виготовляють круг калібрований зі спеціальної сировини, що значно поліпшує властивості сталі та робить вироби з матеріалу більш міцними та еластичними.
Круг легко обробити на токарному агрегаті, а втрати металу під час обробки значно зменшуються, що є дуже вигідним з економічної точки зору.
Металоконструкція застосовується в таких сферах, як:
– транспортна;
– будівельна;
– нафтогазобудівна;
– машинобудівна;
– тощо.
Також ці калібровані деталі знайшли широке застосування в галузі автомобільного будівництва та виготовлення військової техніки, бо матеріал не потребує додаткової механічної обробки. Круг калібрований сталевий поставляється як в мотках, так і в прутках різної довжини.

Круг гарячекатаний сталевий (https://ambar.org.ua/garyachekatanyjkr)

Використовується круг гарячекатаний сталевий як в промисловому, так і в цивільному будівництві. З його допомогою створюють монолітно-каркасні споруди, виготовляють основи для підставок, огорож, вішалок.
Кругла металоконструкція застосовується в таких сферах, як:
– автомобільна;
– машинобудівна;
– космічна;
– військова
– тощо.
У залежності від галузі та обсягу використання для виготовлення гарячекатаних сталевих кругів використовується вуглева сировина або леговані матеріали, корозійно-стійки, інструментальні варіанти.

Лист холоднокатаний сталевий (https://ambar.org.ua/lyst-holodnokatanyj)

Поліпшені механічні та фізико-хімічні властивості відрізняють цей сплав від інших та спричиняє великий попит на нього в різних галузях виробництва. Головні особливості при виготовленні холоднокатаного сталевого листа полягають в застосуванні технології прокатки листового напівфабрикату саме в холодному стані. Безпосередньо перед обробкою з нього видаляється окалина, а поверхня листів постійно охолоджується. Ці та інші спеціальні маніпуляції дозволяють досягти виготовлення продукції з максимально гладкою поверхнею.
Переваги використання листового металопрокату:
– захист від утворення іржі;
– точні геометричні розміри;
– добра пластичність;
– вигідна ціна;
– мала товщина;
– тощо.

Exit mobile version