Металл Украины и мира

Якісний металопрокат – необмежені будівельні рішення

Сучасне будівництво неможливе без якісного та надійного металопрокату, який постачає компанія Сталеві Рішення.

Металопрокат займає надзвичайно важливе місце у будівництві, оскільки без використання сталі не вдасться звести жодну з будівель. Різноманітні види сталі дозволяють втілити в життя різні архітектурні рішення, пришвидшують будівництво, а головне впливають на позитивні експлуатаційні характеристики майбутнього об’єкту.

Крім того, не менше метал використовується і в промисловості та сільському господарстві.

На основі цього, можна зробити висновок, що металеві вироби є рушійними елементами багатьох галузей, тому всім хто так чи інакше пов’язаний з цими сферами, важливо співпрацювати з надійними постачальниками металевих виробів, які можуть запропонувати не тільки широкий асортимент товарів, а і доступні ціни.

Широкий асортимент – безліч варіантів вирішення завдань клієнтів

Важливо, щоб клієнти мали можливість в одному місці придбати металопрокат різних конфігурацій, тому спеціалісти компанії потурбувались про те, щоб в асортименті були різноманітні позиції, починаючи від металевих елементів: швелери, кутники, балки, шестигранники, арматури, закінчуючи листовою сталлю різних марок та різнопрофільними трубами (в тому числі для електрозварювальних чи комунікаційних робіт).

Більшість асортименту в наявності, але при потребі є можливість виконання індивідуальних замовлень, різка під зазначені розміри.

При потребі є можливість отримати безкоштовну консультацію, на якій фахівці компанії допоможуть визначитись з маркою сталі чи іншими комплектуючими, які необхідні саме для вашого проекту.

Повний супровід, починаючи від консультування, закінчуючи доставкою – відповідальність компанії

Робота компанії побудована таким чином, щоб надавати клієнтам повний спектр послуг, а саме:

Оптова торгівля металопрокатом з доставкою по регіонах за спеціальними партнерськими програмами – одна з переваг клієнтів компанії Сталеві Рішення.

ЗАПАМЯТАЙТЕ: Відділ продажів (багатоканальний телефон): +38(067)293-77-85, e-mail: info@str.pp.ua, 49000 Україна, м. Дніпро, вул. Гаванська, 16, 49000 Україна, м. Дніпро, вул. Гаванська, 2.

Exit mobile version