Металл Украины и мира

Найпопулярніший металопрокат у будівельній та виробничій сфері

У виробництві використовується металевий лист із конструкційної сталі. До відмінностей слід віднести прийнятну вартість, прекрасні фізико-хімічні показники, дуже широкий спектр застосування. “Рістейл групп” вже багато років займається продажем металлопрокату, в тому числі і листів.
Розглянемо найпопулярніші марки сплаву.

Сталь 65Г для конструкційних потреб

Високолегована сталь із включенням вуглецю та марганцю. Сплав якісно амортизує механічні дії по всіх площинах. Фізико-хімічні властивості не погіршуються навіть за нагрівання конструкційного елемента до 300 градусів Цельсія. Матеріал переважно застосовується виготовлення пружин, ресор. Також можливе виготовлення холодної зброї, це різні ножі та шпаги.

Сталь 40ХН

Склад має підвищений вміст хрому та нікелю, за рахунок них сплав виходить високоміцним і стійким до окислювальних процесів. відмінно підходить для створення конструкційних елементів для експлуатації в умовах вологого середовища за підвищеної температури. Можливе проведення термічного гарту шляхом нагрівання та відпустки. Стійкість до поперечних навантажень у результаті збільшується до 15%.

Сталь 09Г2С

Сплав містить 97% заліза та легуючі компоненти у вигляді кремнію, нікелю, хрому, марганцю, сірки та фосфору. Сталь відноситься до недорогих, тому активно застосовується у виготовленні труб, лотків для прокладання електричних та мережевих кабелів, а також рам та хомутів. Сплав відрізняється чудовою зварюваністю та малою чутливістю до флокенів.

Нормовані технічні параметри

Виготовляється лист за технічними умовами відповідно до вимог державних стандартів, регламентуються такі характеристики:
– товщина листа;
– геометрія виробу, це довжина із шириною;
– шорсткість поверхонь.
Ціна переважно визначається розміром замовлення. Що більше, то дешевше відповідно обходиться одна одиниця.

Алгоритм замовлення

Необхідно ознайомитись з ціною та зв’язатися з менеджером за допомогою форми зворотного зв’язку, контактного телефону або електронної пошти для ознайомлення з умовами доставки. Після цього залишається оформити замовлення і зробити оплату зручним способом. Рекомендується користуватися банківською картою чи переказом з цього приводу банку. За потреби будуть оформлені всі документи постачання для юридичної чистоти угоди.

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ: “РІСТЕЙЛ ГРУПП”,  місто Київ, проспект Перемоги, 118, телефони: (095) 447-54-22 та  (097) 561-56-82, e-mail: info@risteil.com.

Exit mobile version